Over mij

Ik ben een lief, warm en energiek persoon, die nieuwsgierig is en een sterke intrinsieke motivatie heeft jou te begrijpen. Ik ben geduldig, present, laagdrempelig en sensitief, maar ben vanuit compassie ook confronterend en hard naar het gedeelte dat jij wenst te veranderen. Ik deins niet terug van heftige verhalen, blijf dicht bij je.

Mensen geven vaak aan dat ze zich snel op hun gemak en veilig voelen bij mij, waardoor ze hun diepste angsten en geheimen durven delen. Ik help je in ons contact anders om te gaan met je gedachten en eventuele emotionele tekorten in je verleden en je meest kwetsbare delen te accepteren en omarmen. In de behandeling en coaching ligt de focus op het afleren van ongezonde overlevingsmechanismen en het vergroten van zelfliefde.

Naast de informatie die ik in mijn opleidingen heb geleerd, hecht ik veel waarde aan een gezonde leefstijl met gezonde voeding, voldoende lichaamsbeweging en ontspanning en meditatie.